tisdag 14 augusti 2018

Parken Zoo

I torsdags förra veckan åkte jag och Jenny till Parken Zoo. Det blev lite spontant. Jenny frågade mig dagen innan om jag ville följa med. Tur nog hade jag tidigare varit iväg och handlat så jag kunde fixa en halloumi-sallad att ta med. De hade gjort om lite sen jag var där sist. De hade flyttat på aporna och flamingona.
Vi såg nästan alla djur, även om många låg mest och vilade.
















Det var en trevlig dag. Alltid kul att besöka fina djurparker.

Sen i lördags var det kalas för mamma. Blev både lunch och gofika. Vi bestämde det sen med mormor att åka till Ulriksdal på söndagen. Mormor har inte varit dit tidigare så det var kul att få visa fina Ulriksdal. Vi kollade först in frilandet där de har självplock.


I



Vi kom alla tre hem med en massa fina blommor. Jag längtar redan tillbaka. Självklart vart det lunch och fika där också.


I söndags var jag sen och tränade. Bottycamp. Jag fick sån träningsvärk igår. Inte konstigt för detta var det första ordentliga passet sen jag gick på semester. Känner t.o.m. av det idag. Känns när jag går och kliver in och ur bilen. Jag åkte runt lite idag. Först till Fullerö, där blev det kaffe och belgisk våffla.

Sen åkte jag till några sportbutiker för att jag behövde några saker till cykeln. Tänkte se om någon hade längdskidor inne. XXL hade bara 1 par kvar och de var för långa. Så blir att beställa på nätet istället. Jag fyndade iaf 2 cykel-toppar för 50kr/st. Köpte också ett par cykelglasögon.

Imorn ska jag åka till Mariefred och besöka Gripsholms slott. Sen blir det Strängnäs bredvid. kanske besöka Arsenalen, Skandinaviens största militärfordonsmuseum.

På kvällen sen ska mamma och jag paddla kajak, det är dags för bäversafari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar