torsdag 14 december 2017

Vandra i Italien

Vad spännande detta kommer att bli. Igår beställde jag och Jessica en jättebra deal via Let's Deal. Vi hoppas i.a.f. på  att detta kommer att bli bra. De hade igår ett erbjudande med Alpine Event en resa till Italien, 7 dagar med hotell, flyg och frukost för 3000kr/pers. De har 3 olika hotell varav vi skickade iväg om ett önskemål på det hotell vi främst vill hamna på. Det hotellet ligger i den lilla byn Valtournenche nedanför Cervinia. Ligger nordväst om Milano. Vi kommer att vara borta över min födelsedag, den 1-8 juni nästa år.
Hotellet som är vårt första handsval heter Hotel Millefiori. Därifrån finns det fina vandringsleder och det är det som är planen med vår semester. Att vi ska vandra en hel del där borta. Många åker hit för att åka skidor men under sommarsäsongen kan man vandra, hyra mountainbike och även bergsklättra. Här är några bilder resenärer själva lagt ut på Tripadvisor.




Så nu väntar vi bara på att få svar via mail med bekräftelse och förhoppningsvis flygtider och så samt vilket hotell vi kommer att få bo på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar