torsdag 2 juni 2016

Qournburgare

Igår provade jag quornburgaren från Quorn som jag provar nu via Smartson och den var väldigt god. Jag stekte den i vanlig stekpanna men smaken kändes som att jag grillat den. Jag tycker den var jättegod och kommer att köpa den flera gånger. Kommer nog även att prova grilla den i sommar. Rekommenderar den varmt.


Nu börjar jag bli lite nervös inför lördag när vi med kören ska till Dalhalla men kanske börjar även brorsan bli lite nervös nu som tar studenten imorn. Det kan komma lite regn men bara det inte blir spöregn så tror jag nog vi blir nöjda, fastän man helst vill ha sol hela dagen så klart.

Vi fick information igår också om att man kommer att filma under Dalhalla så kommer säkert att kunna beställa en film sen, kul att ha som minne.

Men vad skönt det är ute idag då, eller hela veckan har ju det. Suttit ute på luncherna och idag är inget undantag. I vår trappuppgång här vid jobbet så är vi 2 företag och de från det andra företaget sitter ofta ute på luncherna och lunchar de med. Alltid kul med sällskap. Flera av dem ska åka utomlands i år. En ska bila runt o Skottland, en annan en klassisk bilresa genom USA och en annan skulle till London. Nu har ju jag redan varit utomlands och till Holland men jag är verkligen sugen på en till resa. Får jag tag på en billig sista minuten kanske jag åker iväg sen någonstans under semestern. Eller så kanske det är dags att börja planera en resa till nästa år. Får se vart jag hamnar då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar