torsdag 18 maj 2017

Vårkonsert

I morse så besiktade jag bilen och skönt nog gick den igenom. Blir alltid så nervös när det är dags att besikta bilen. Känns som att jag haft mycket otur när jag besiktat tidigare bilar, alltid har det varit något, så det kändes väldigt bra att den gick igenom denna gång och hoppas på tur med det framöver också.

I går var jag på vårkonsert. Wilma skulle spela. Det var Norra Upplands Kammarorkester och Kulturskolans elever som spelade tillsammans. Jättefint var det. Wilma spelade Largo ur Vinter av Vivaldi. Blir så imponerad av hur duktiga dem är och stolt moster när Wilma spelade.

Tänk vad vädret ändrar sig hela tiden. Sist när jag kollade skulle det bli kanonväder på lördag men nu verkar det bli regn. Så tråkigt då det är Linnédagen på lördag och så är det Kulturernas Karneval på lördag och söndag, jag hoppas verkligen på fint väder i helgen.
Dagarna går så himla fort och jag hade först planerat att kanske åka ut till odlingslotten på lördag men nu när det händer en massa annat nere på stan skulle det vara kul att gå på det. Men jag får se hur det blir nu när det ser ut att blir regn. Blir det regn på lördag tror jag att jag tar en välförtjänt hemma-mys-dag. Jag har länge tänkt på det att jag borde använda alla roliga ansiktsmasker, skrubbar och så som jag har. Jag har några tidningar och en bok jag vill läsa också så en dag att bara koppla av på hemma skulle vara skönt. Jag ska också laga till en vegetarisk pizza med kronärtskockscréme på, det ser jag fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar