onsdag 9 mars 2016

Bio-kväll

Igår efter jobbet mötte jag upp Patrik på puben Sherlock's innan vi skulle gå på bio och se filmen Zootropolis. Patrik hade berättat om att de har jättegoda chips där som de gör på beställning. Självklart ville jag då prova dessa curly fries och de var så goda. Man fick med en skål med majonnäs och en starkare salsa att dippa i. Det var väldigt gott att dippa i majonnäsen.

Första intrycket var väldigt bra, en liten mysig pub med bra service. Jag som tycker om ale fick först ett smakprov på deras Sherlock's Pale Ale som de specialbeställer från ett bryggeri i Norrtälje. Väldigt god. Patrik provade Man-Darina Extra Pale Ale, den ölen hade man smaksatt med vad jag först tyckte han sa citronzest men det borde kanske vara mandarinzest man använt. Väldigt god var den i.a.f.
Lite sugna på något men ändå inte jättehungriga efter chipsen så beställde vi och delade på Husse´s Palak Paneer, en gryta med spenat och halloumi som var jättegod.

Sen var det biodags och Zootropolis var så bra och rolig, man fick skratta mycket under filmen. Kan verkligen rekommendera den.

I morse innan jag skulle gå till jobbet så lyckades katterna smita ut i trapphuset. Jag vet inte varför men de tycker mycket om att vara där. Kunna sitta o titta ut eller springa upp och ner i trapporna. Jag lyckades få in dem sen så jag kunde ta mig till jobbet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar