tisdag 10 maj 2016

Blomsterlandet och Gröna rum

Igår på Blomsterlandet så blev det lite blommor. Jag köpte jord också till min blåbärsplanta. Det blev ingen bägarranka för det erbjudandet hade man till i Söndags men där emot en jättefin klematis man hade erbjudande på. Stora fina blå blommor. Jag hoppas den ska trivas bra på min balkong. Ser mer lila ut på bilden men mer blå i verkligheten.


Sen köpte jag några blommor till mina balkonglådor. Stjärnöga, penséer och hänglobelia blev det. Kommer nog att gå i rosa och blått på balkongen i år.

När jag kom hem sen och skulle träna var jag trött så träningen kändes lite seg men tog mig igenom det ändå så var glad för det. Lite synd fick jag inte heller komma hem till en omtapetserad lägenhet men idag vet jag att de är på plats och fixar. Så längtar till jag kommer hem snart och får se resultatet. Hoppas så att det blir bra.

Under lunchen idag gick jag då till bobutiken. Jag tror man hade glömt bort min goodiebag. Verkade inte informerade vid informationsdisken så de sprang iväg och var borta en stund. Kom tillbaka med en påse där jag fick en återvinningskasse som var fin och kommer att komma till användning hemma hos mig. Sen fick jag några chokladbitar, 2 tablettaskar, fröer och tidningar. Allt som man kunde få när man gick runt där såg jag. Sen en ballong, penna och en "fejktatuering" med U-a Hem loggan på. Men nu ska jag egentligen inte klaga. Jag är glad för att jag fick en lite påse, bara synd tycker jag att det kändes som något de bara plockade ihop och med de flesta av sakerna man ändå kunde få där inne i bobutiken.

Nu hade de sitt event Gröna rum också. Jag tyckte att det var fint i ett av rummen de gjort. Men tips också på plantor som renar luften, även om fredskallan såg lite ledsen ut.



I ett annat rum hade de satt upp dessa träbackar på väggen också. Har sett det förut men tycker det fint och tog en bild på dem också.

Efter lunchen kom Patrik upp. Nu när jag håller på med träningen och kosten så ville han ge mig en present i förskott. Så glad jag blev, fick en jättebra smoothie-blender där man kan skruva loss som toppen/muggen och sätta på ett lock och smidigt ta med ut, eller vara dricka ur. Perfekt nu när jag gör mycket smoothies. Sen fick jag en jättefin väska perfekt nu till sommaren. Nu längtar jag verkligen till sommar och semester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar