fredag 6 maj 2016

Förberedelse och vitsippeplock

Det var riktigt skönt att vara ledig igår och sen veta att jag bara ska jobba på en dag och sen blir det helg igen, fast flera gånger nu på morgonen så fick jag för mig att det var måndag,
Igår blev det mycket plockande hemma inför omtapetseringen på måndag. Min snälla mamma och Hasse ska komma över till mig idag och hjälpa mig att få in alla möbler i mitten av rummen så att tapetserarna kommer fram. Då ville jag igår plocka undan alla sakerna så att bara möblerna står framme när de kommer över sen idag.
Men då solen strålade och det var så varmt och fint ute kände jag att jag ville komma ut lite också. Så jag tog en långpromenad och plockade lite vitsippor. Riktigt rogivande att gå där i skogen.



Jag gick förbi dammen också, jag hoppas att grodan jag släppte ut där förra året fortfarande lever och mår bra. Jag såg två änder som simmade runt lite i.a.f. Inga andungar tyvärr.

Jag såg dessa små söta blommor också. Jag vet inte vad de heter men söta är de.

Hemma står nu vitsipporna i en vas, dricker mycket vatten gör de också.

Sen fick jag mail från Buzzador att jag kommit med i deras kampanj där jag ska få prova Fruit & Oat Smoothie från Semper, ska bli spännande och prova. Fast till utseende påminner de ju mycket om barnens små klämmisar men dessa ska vara som ett mellanmål man kan ta med på språng, eller kanske till picknick eller liknande.

Jag ska också via Smartson få prova en av Svergos ekologiska exotiska örter, Limebasilika, Kinesisk gräslök eller Epazote. Än så länge har jag inte hittat dem, man får hämta ut en "vanlig" också men det vore ju roligt att få prova någon av dessa tre som det är tänkt.
Kanske prova göra någon god sås på någon utav örterna.

Sen idag efter flytt av möbler blir
det ett sista träningspass för den här veckan, det blir via i helgen och sen kör jag på igen på måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar